Despre noi

MarvioCar tinichigerie și vopsitorie

Din nefericire, mașina noastră nu poate arăta impecabil de fiecare dată. De aceea, autovehiculul trebuie să aibă parte de cele mai bune tratamente pentru un bun confort, de lungă durată.

Dacă ești în căutarea unui service auto bun, cu prețuri avantajoase și accesibile pentru mașina ta, atunci poți apela cu încredere la serviciile profesionale oferite de echipa MarvioCar Fălticeni, la standarde înalte și moderne .

Statistici

5000+

Mașini reparate

95%

Clienți satisfăcuți

100%

Prețuri avantajoase

100%

Profesioniști în domeniu

Pasiune pentru mașini și servicii excelente

Orice problemă ar avea mașina dumneavoastră, echipa MarvioCar o poate rezolva cu ușurință, iar în cel mai scurt timp, mașina ta va fi reparată și va arăta ca nouă. În felul acesta, veți economisi timp iar mașina va fi pregătită, așa cum trebuie, de drum.

Service Auto Fălticeni MarvioCar pentru rezultate rapide și eficiente

Toate Mărcile Auto
Suntem de părere că relația dintre echipa noastră și clienți se bazează 100% pe încredere și loialitate. În decursul anilor de experiență în domeniu, am încercat să înțelegem cât mai bine nevoile clienților noștri, adaptând serviciile pentru întreținerea optimă a autoturismului dumneavoastră, indiferent de marcă și modelul acestuia.

Servicii Variate

Vă propunem servicii complete de mecanică auto, în speranța unei colaborări cât mai avantajoase pentru dumneavoastră.

În ideea de a răspunde tuturor cerințelor, ne-am propus să extindem gama de servicii, menținând același nivel de calitate.

Vopsitorie & Tinichigerie

Serviciile noastre de vopsire și tinichigerie auto includ de la reparații de zgârieturi și vopsea auto, reparații de bare de protecție și multe altele. MarvioCar Service dispune de tehnicieni autorizați și echipamentele necesare pentru a reda aspectul original al vopselei, cu o calitate ridicată și la un cost cât mai rentabil .