Vopsirea unui autovehicul implică măsuri speciale, o încăpere adecvată, cabina de vopsire, cu filtre de aer și zone de evacuare a gazelor și pulberilor. Echipa noastră este de asemenea, special pregătită pentru a realiza acest demers cu seriozitate și pasiune.

În atelier există aparate și dispozitive speciale pe care vopsitorii noștri le pot folosi pentru a demonta diferite piese ale autovehiculului (barele, panourile, capota etc) în vederea vopsirii lor separate. Vopselurile folosite de noi sunt pe bază de apă, ceea ce asigură o uscare ulterioară mai rapidă. Astfel MarvioCar iți poate reda într-un timp optim luciul mașinii tale. Iată câteva dintre serviciile pe care le oferim în atelierul nostru:

  • Vopsitorie parțială și totală
  • Polish caroserie
  • Schimbare de culoare caroserie

    Vopselurile, lacurile și kiturile utilizate de noi în vopsirea auto respectă cele mai noi standarde europene în materie de siguranță. Acestea oferă strălucire dar și protecție sporită caroseriei în caz de zgârieturi. Mulțumită calității lor, mașina ta va căpăta un luciu care se va menține pentru multă vreme. Atelierul nostru de vopsitorie te poate ajuta cu vopsirea integrală sau parțială a elementelor de caroserie, dar indiferent de suprafață, etapele de vopsire sunt aceleași.

Pentru o lucrare complexă de schimbare a culorii se începe cu șlefuirea caroseriei pentru îndepărtarea vopselei vechi, aplicarea kitului în funcție de necesitate, apoi se realizează vopsirea în două straturi, prin pulverizare. Peste straturile de vopsea se aplică la final lacul, în două sau trei straturi pentru a realiza efectul de strălucire. Ultimele etape sunt reprezentate de procesul de coacere la o temperatură de șaizeci de grade, pentru uscarea straturilor aplicate și aerarea.

La finalul procesului mașina ta va avea un aspect proaspăt, ca și cum ai fi achiziționat-o din nou.