Participarea la condiții de trafic diferite poate pune uneori în situații neplăcute autovehiculul. Pot avea loc accidente ușoare, zgârieturi, trecerea peste gropi sau denivelări. O altă cauză poate fi și vremea, dacă mașină a fost lovită de grindină sau alte obiecte luate de vântul puternic. Uzura automobilului poate cauza de asemenea stricăciuni asupra părților metalice. Din fericire, daunele cauzate de toți acești factori pot fi reparate și ajustate cu ajutorul unui tinichigiu priceput.

La MarvioCar poți găsi oricând pe cineva gata să te ajute atunci când mașina ta are nevoie de reparații. Un serviciu de tinichigerie eficient și de calitate constă în prelucrarea și ajustarea cu atenției a tablei autovehiculului, a redresării sașiului și a centrării și a corecției diferitelor subansambluri metalice ale mașinii. Cu timpul, meseria de tinichigiu a evoluat, astfel încât astăzi sunt folosite tehnici de ultimă oră, care nu afectează celelalte componente ale mașinii.

Tinichigeria auto reprezintă un serviciu important pentru mașina ta pentru că se pot îndrepta cu ușurință deformările și rupturile de la nivelul caroseriei. Personalul nostru poate duce la bun sfârșit o lucrare complexă și delicată, deoarece dispune de cunoștinte temeinice, adaptabilitate și o experiență îndelungată în repararea a mii de autovehicule de la diferiți producători auto.

În atelierul de tinichigerie se realizează următoarele lucrări:

  • Recuperarea caroseriei, inclusiv structura de rezistență;
  • Înlocuiri de șasiuri și/sau caroserii;
  • Acoperire anticorozivă a caroseriei și a componențelor acestora;
  • Înlocuire aripă, ușă, bară, capotă, prag, stâlp, plafon, parbriz și lunetă, faruri, proiectoare, etc.